Mad og skønne fortællinger

Mad og skønne fortællinger

Hverdag

Danske musikere deler deres madfortællinger i en ny spændende bog Danske musikere fra forskellige genre fortæller anekdoter fra deres karriere og om deres kærlighed til mad i bogen ’Mad & skønne fortællinger’. Bogen fortæller om musikernes yndlingsretter, fx Marie Carmen Koppels kærlighed til jomfruhummer og Operasangeren Hanne Fischers fortæller om Bjørn Wiinblads lækre kolde kartoffelsuppe med kaviar og champagne til. Mad og skønne fortællinger er en blanding af madopskrifter, inspirerende billeder og personlige madfortællinger. I bogen kan man møde popgruppen Sussi og Leo, rapperen MC Einar, jazzmusikeren Nulle, gospelsangeren Marie Carmen Koppel, basunisten og dirigent Jesper Juul Windahl, Trommeslager Thomas Dannemand, growl sanger Niklas Lykke, jazzsaxofonist Benjamin Koppel, dirigent Ebbe Munk, operasanger Hanne Fisher og pop og musical sanger Kirsten Siggaards. Mad og skønne fortællinger er tænkt som en "feel good" bog, der kan bidrage til hyggelige stunder, og give læseren indblik i pudsige oplevelser fra kunsternes liv og inspiration til forskellige madretter.Forfatteren Dorthe Poulsen har med sin personlighed og indlevelse formået at ’hive’ de bedste historier ud af musikerne, så de bliver nærværende og inspirerende. Hver fortælling er blevet udarbejdet på baggrund af interviews med kunstnerne. Fortællingerne er så vidt det har været muligt, blevet beholdt i den jeg-form, der er blevet talt i under interviewene, så bogen forekommer mere personlig, men det er Dorthes fortolkning. I bogen møder man fortællinger fra musikere fra forskellige musikgenrer - lige fra klassisk musik til dødsmetal. Citat: Fra Sussi og LeoLøkken var på det tidspunkt i højsæsonen, så der var så mange mennesker, at vi ikke engang kunne, får en grillkylling uden at stå i kø en time, og på det tidspunkt var Sussi meget sulten. Kirsten Siggaard Jeg havde aldrig smagt jomfruhummere, så det glædede jeg mig til, og jeg gik derfor med stor appetit i gang med forretten, og det smagte rigtig godt.Som et lyn fra en klar himmel blev jeg pludselig fuldstændig hvid i ansigtet... Ebbe Munk Jeg kan ikke lade være med at interessere mig for de kokke, der i 70erne og i starten af 80erne blev igangsættere for en ny bevægelse herhjemme. De fik rusket ordentligt op i vores madvaner.Jesper Juul WindahlVi opdagede hurtigt, at restauranten havde et vinotek. På det tidspunkt, hvor vi besøgte Argentina, befandt landet sig midt i en økonomisk krise og de US Dollars, som vi havde med os, rakte til næsten hvad som helst. Bogen kan bestilles i landets boghandlere fra mandag den 11.01.2021, og udgives af forlaget Side om Side ApS. Vejl. Udsalgspris 249,95;Vi håber meget, I vil anmelde bogen.Mere information kan fås hos: Helena Hansenmail: [email protected] hjemmeside: www.sideomside.dk

175.00 kr

Lignende produkter