Witt Sa6082-1bg Modningsskabe

Witt Sa6082-1bg Modningsskabe

Whiteaway

Sort underbygget skab til kødmodning i 1 zone, fugtighedsstyrringen sikre den rigtig balance til modningen af kødet og UV-steriliserende lys beskytter kødet i modningsprocessen. Dryaging, er en gammel metode til at modne kød så det både bliver mere smagsfuld og mørt. Køb fx 1 kg RibEye Når det er svundet 30% er det klar til at blive svitset på panden. Det meste kød der købes i dag er pakket kort efter slagtning og udskæring og har ingen eller meget kort modning. Umodent kød mangler smag, i et DryAgeskab frigives den mælkesyre som er i alt kød, det giver mindre syrlighed i kødet og mere omami/smag. Temperaturen til at krogmodne oksekød skal være 1-3° og mellem 65 og 75 % i luftfugtighed - Vi anbefaler 2° og 70%. Vandbeholder i bunden af skabet fyldes med vand og fugten i skabet styres automatisk. Kødet vejes og hænges op i de medfølgende kødkroge Når kødet har ca 30 % mindre vægt er det klar til tilberedning. De lettere indtørrede sider skæres væk og brunes gerne af, så man senere kan lave en lækker sauce. Kødet tilberedes som man ønsker. Det kan være langtidsstegt i ovn, sous vide, flamegrilled eller bare en hurtig tur på en varm grillpande/fad. Fælles for dry-aging/tør-modning/krog-modning er, at det er en process der indtil nu har været stort set umuligt at gennemføre i et almindeligt hjem.

13 899.00 kr